Връзка с женен мъж?… По-скоро НЕ!

0
665

Едва ли има жена, която да си мечтае за любовен роман с женен мъж. Но… нито една представителка на нежния пол не е застрахована от подобна връзка. Какво да правите, ако се окажете в подобна ситуация и още по-зле – установите, че сте влюбена в този мъж? Да се отдръпнете? Или да опитате да сте с него на всяка цена? А всъщност, най-добре се замислете дали наистина той е точно вашата половинка? Преди да предприемете каквито и да било действия, трезво огледайте така създалата се ситуация. Опрете се на опита на други жени, които вече са имали отношения с женен мъж, и не допускайте да повторите техните грешки.

Предлагаме ви няколко от най-разпространените типажи женени мъже. Опитайте се да определите към кой тип се отнася вашият „избраник” и оценете правилно перспективите си с него. И ако натежат аргументите „против”, не се колебайте да приключите колкото се може по-бързо отношенията си с този мъж, дори и да сте влюбена. Повярвайте – само ще спечелите!

Кръстоносецът
Доста разпространен типаж и затова неслучайно сме му запазили първото място. Той е убеден вътрешно и ще се постарае и вас да убеди в това, че в живота си е принуден да носи тежкия кръст на съдбата. Такъв мъж постоянно се оплаква колко зле се чувства вкъщи, какви проблеми има на работното си място, как непрекъснато се налага да се бори с редица житейски трудности. На всяка ваша среща обяснява, че никой не го разбира, цени, уважава и обича. И когато точно вие сте се появила, животът му се е изпълнил със смисъл и се е озарил от светлина. Позната ли ви е тази песен? Вероятно вярвате на всяка негова дума, понякога го съжалявате и сте готова за него да станете тази жена, в която той най-накрая ще намери разбиране, любов и подкрепа. И си мислите, че с този образ ще съумеете да го измъкнете от семейството му, в което никой не го разбира?! А сега обърнете внимание на някои моменти. Как той ви обяснява факта, че досега не е напуснал съпругата си, с която не намира общ език от доста години и която не го цени? Със сигурност ще ви изтъкне хиляди причини и оправдания, като например грижи за децата, финансови съображения, неодобрение от страна на близки и познати. Внимателно го огледайте – той винаги е добре облечен, изряден, въобще външният му вид е безупречен и нищо не говори за носенето на тежък кръст в живота, освен думите му. Едва ли такъв мъж ще се реши на смелата стъпка да преобърне толкова подредения си живот. Всъщност той изобщо не страда, а дори и да не е в добри отношения със съпругата си, просто отдавна се е примирил и предпочита да се носи по течението. Затова – оставете го да носи своя кръст в живота, но категорично без вас.

Гларусът
Не, не си мислете, че обаятелният гларус се среща само сред необвързаните представители на силния пол. Отреждаме му второто място заради излизането на тази птица извън границите на типичния ареал – морето и морския бряг. Мил, внимателен и общителен, Гларусът с лекота създава нови запознанства. Той може да ви обсипе с комплименти и подаръци, в състояние е и убедително да разиграе горещи страсти. Възможно е романтичното му отношение към вас да е напълно искрено, но… само за определен, при това не много голям промеждутък от време. В природата му е заложено да прелита от жена на жена, при това без да се замисля за последиците. За него краткотрайната, неангажираща връзка е перфектният вариант за утоляване на постоянната жажда за нови емоции. Затова и почти винаги се намира в търсене на нов обект на страстта си. Много често съпругата му е наясно с неговите похождения, но отдавна се е примирила с това положение. Обикновено тя не обръща внимание на краткотрайните му увлечения и забежки, след като той така или иначе винаги се връща вкъщи, при нея, малкото му тихо пристанище. Когато изчерпи емоциите си към една жена, той я зарязва и се устремява към друга. На практика така протича целият му живот. Необходимо ли ви е това? Кратък, но бурен роман с такъв мъж може и да ви достави истинско удоволствие, но за сериозна връзка изобщо не си помисляйте – със сигурност ще се разочаровате.

Следователят
На трето място поставяме един малко странен типаж. Прикрит и потаен, от него е почти невъзможно да измъкнете някакви сведения за личния му живот, но затова пък той съвсем искрено се интересува от вас. Иска да е наясно с всички събития, както минали, така и настоящи във вашия живот, и може с часове да слуша за проблемите в работата ви, за семейните ви недоразумения, за приятните ви спомени. Изключително внимателен слушател е, но в никакъв случай не може да се нарече разговорчив събеседник. Все пак, бъдете внимателна! Потенциално такъв мъж е в състояние да напусне семейството си, но само заради наистина интересна жена, която винаги е в състояние да го развълнува или заинтригува с нещо. Затова никога не разкривайте всичките си карти пред него, в противен случай той просто ще загуби интереса си към вас, така, както видимо го е загубил към съпругата си. Ако искате да имате такъв мъж до себе си, не допускайте да се превърнете в прочетена книга. Винаги трябва да държите в ръкава си поне няколко джокера – някаква тайна, неразказана история, интригуващи подробности за дадена случка и други подобни, които ще поддържат интереса му към вас. Разговаряйте, споделяйте, бъдете добър приятел, но не се разкривайте изцяло пред него – само тогава можете да разчитате на щастливо продължение на вашата връзка. Ако не сте в състояние винаги да бъдете на ниво, а именно – интересна, вълнуваща, загадъчна, по-добре се откажете от този мъж.

Спонсорът

Запазваме четвъртата позиция за Спонсора не само заради високите му изисквания към жените, но и заради факта, че все по-рядко се среща в днешно време. Той е издигнал в култ женската красота и е готов да си плаща щедро, за да има в леглото си истинска красавица. Ако природата ви е дарила с неустоима външност, при всички случаи ще попаднете в полезрението му. Луксозни бижута, бутикови дрехи и обувки, та дори и нов автомобил – подаръците, които ви прави, са наистина стойностни и много умело подбрани. От вас се иска да сте на разположение, когато той реши, че има нужда от забавления и иска да си прекара приятно свободното време. Не си мислете обаче, че само впечатляващият ви външен вид е достатъчен, за да накарате този мъж да напусне семейното си гнездо. Възможността това да се случи е нищожна, защото той държи на своето семейство и обикновено е в добри отношения със съпругата си. Много по-вероятно е вие да му омръзнете с капризите и прищевките си и да потърси следващата ослепителна красавица. Ако не сте материално момиче и наистина се влюбите в този щедър чаровник, насладете се максимално на връзката си, защото тя рано или късно ще се изчерпи. А всъщност, ако се замислите, дали наистина ви харесва да сте номер 2, жената, отрупана с разкошни подаръци, но винаги в сянка?…

Завоевателят

Последното, пето място, съвсем заслужено отреждаме на един много рядък типаж. Изключително самоуверен, дързък и с високо самочувствие, той едва ли ще грабне вниманието ви от пръв поглед. Но решителността и упоритостта му са завидни и ако отговаряте на неговите критерии за истинска жена, ще се опита да ви спечели на всяка цена. Изискани комплименти, романтична вечеря на свещи, разкошен букет цветя и още много жестове на внимание – просто няма как да му устоите и съвсем скоро ще се озовете насред бурен любовен роман. В едно можете да сте сигурна – той наистина не е щастлив в семейството си, не среща разбиране от страна на съпругата си, а и малкото чувства, които са ги свързвали, вече отдавна са в миналото. Завоевателят не обича да се носи по течението, не се страхува да приема нови предизвикателства и да поема отговорности. Споделя всичко, което му тежи на сърцето, и очаква разбиране, а не съжаление от ваша страна. Бъдете открита с него, защото той мрази лицемерието, лъжите и преструвките. Ако във вас открие жената, за която винаги е мечтал, ще направи и невъзможното, за да си осигури не само любовница, но впоследствие и съпруга. В случай че се разминавате с идеала му, няма да се поколебае да ви каже истината и да побърза да сложи край на връзката ви. Не се разстройвайте – истината е за предпочитане, вместо и двамата да се заблуждавате и да си губите времето.

Редактор: Поли Манолова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here