Бретонът – винаги на мода

0
756

Бретонът е абсолютният хит в прическите. Плътният бретон е винаги актуален и отива на всяка дължина, цвят и форма на косата. Бретонът променя изцяло изражението на лицето, като му придава младежко излъчване и модерна визия. Ако се нуждаете от промяна, но не сте сигурна каква точно, то сдобиването с бретон е бърз и лесен начин да се почувствате различна и заредена с желание за нови експерименти.

Дълга коса

Дългата коса е гладка и изправена, дължината е равна, краищата са пригладени до блясък. Тази прическа е създадена за комбинация с прав и плътен бретон, който стига малко под дължината на веждите. Пътят е по средата. Подходяща е за всеки тип лице.

Средна дължина

Освежете обичайната средна дължина с ефектен бретон. Подстрижете косата си на степени и филирайте краищата, за да придадете желания обем. Бретонът трябва да бъде изправен и плавно, под лек диагонал да се прелива с цялата дължина на косата.

Къса коса

Придайте ново усещане за стил на традиционното каре, като го съчетаете с плътен бретон. Така ще бъдете неустоима и обект на подражание. Важното при тази фризура е косата да бъде винаги идеално изправена.

Чуплива коса

Ако косата ви е чуплива, не бързайте да я изправяте. Бретонът перфектно приляга на този тип прическа. Изправете го с четка и сешоар, след това го разрошете за динамичен и рошав ефект. Нека пътят е страничен, а дължината на косата средна, до дълга. Подхожда на ъгловати и издължени лица.

Дълъг бретон

Можете да постигнете тази прическа, ако началото на бретона започва от средата на скалпа. Този вид плътен бретон оптически ще издължи челото и ще придаде обем в горната част на косата. Подходящ е за кръгли и ъгловати лица.

На опашка

Сдобийте се с най-хитовата фризура за сезона – дълга опашка с плътен бретон. Заложете на любимата на топ стилистите прическа, като изправите до съвършенство дължината на косата и бретона. Хванете косата във висока, предизвикателна конска опашка, а бретонът нека пада свободно върху лицето.

Автор: Илона Исаева

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here