Блестящи резултати с новата апаратура LPG

0
650

През юни 2011 г. Френската национална агенция по здравеопазване (HAS) издаде забрана за прилагането на мезотерапията за премахване на мастни депа. Петдесет години след изобретяването на мезотерапията от френския лекар Мишел Пистор, френското правителство я обяви за „извън закона”, тъй като „застрашава човешкото здраве”.

Министерството на здравеопазването на Франция издаде Наредба №2011-382, с която законово утвърди забраната на агенцията по здравеопазване. Наредбата изрично забранява прилагане на адипоцитлиза чрез инжектиране на препарати за мезотерапия, инжектиране на хипоосмотични препарати, липолитични продукти (фосфотидилхолин или натриев деоксихолат), въглероден диоксид и транскутанни лазери без аспирация, тъй като те сериозно застрашават човешкото здраве.

LPG апаратите обаче остават сред безопасните методи за оформяне на тялото!

Почитателите на LPG ще бъдат приятно изненадани от факта, че за първи път с новите LPG апарати се постига:
*) 50% по-бързо разграждане на мастните клетки,
*) 240% по-голямо производство на колаген,
*) 160% по-голямо производство на еластин!

Апаратът Endermolab е интегриран под легло, изработено от кожа и хром. Екранът се върти на 180 градуса около леглото, като винаги е пред очите на оператора. Integral е подвижен апарат (на колела) с нови форма и дизайн. Двата апарата са предназначени за третиране, както на лице, така и на тяло.

Нововъведението при апаратурата е т.нар. накрайник Ergodrivе, който се върти на 180 градуса и позволява обработване на бедрата от външната до вътрешната страна, само с едно, непрекъснато движение. Новата работна глава е с ширина 80 mm и е разработена с по-голяма камера за захващане на 2 пъти по-дълбока и по-широка кожна гънка, което позволява за времето на един сеанс да се обработят 2 пъти повече области от тялото. Процедурата е още по-приятна и отпускаща, а кожата е максимално защитена. Клиентът има усещане за ръчен масаж.

Новите апарати са снабдени с 4 големи работни глави за тяло (при KMI апарата са само 3) и допълнителни по-малки за терапевтичните протоколи.

Основните протоколи са изобразени на екрана и операторът трябва само да ги следва. Апаратите имат и свободно меню. Екранът е разработен по модела на модерните тач-скрийн устройства. Всички нови протоколи се добавят с USB устройство. Скоро апаратите Endermolab и Integral в цял свят ще са свързани със сателитна връзка и прибавянето на нови протоколи ще се извършва автоматично.

EndermoLIFT накрайниците за LIFT масаж са с нова форма, по-удобна за работа. Изработени са от 2 различни вида материя – по-грапава, осигуряваща по-добро захващане на кожната гънка, и гладка за чувствителна кожа. Клиентите имат опция за закупуване на персонални клапети, които осигуряват 100% хигиена.

Нова серия протоколи за лице, шия и деколте бе разработена от LPG, за да се намери решение на всеки проблем. Продължителността на протоколите е от 15 до 40 минути. Препоръчват се пакети от 10 до 16, дори 20 процедури.
Резултатите са категорични: с 43% намалява дълбочината на бръчките, постига се 53% стягане на кожата, мазнините се редуцират с 48%. Кожата е обновена и по-стегната, а лицето изглежда по-слабо. Бръчките са изгладени, естественият блясък и младежкото излъчване са възстановени.

Представителите на силния пол, които държат да изглеждат добре, също ще бъдат приятно изненадани, тъй като апаратите предлагат LIFT процедури, специално разработени за мъже.

За контакти: SANTE BG, София, бул. Витоша 129, тел. 02 852 00 99, www.santebg.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here