Актуални тенденции в кичурите

0
702

Ако ви е омръзнала обичайната ежедневна прическа и ви се иска да внесете свежо разнообразие в косите, без да променяте драстично визията си, направете си така хитовите за сезона кичури. Тази зима тенденцията в кичурите се наблюдава в 2 водещи варианта: меки, преливащи се с основния цвят на косата нюанси или дръзки и ярки цветови комбинации. Изберете перфектния за вашата коса и темперамент вариант, отговарящ на характера, прическата и стила ви на обличане.

Нежни оттенъци

Богатата палитра на естествените нюанси в косите от наситено кестеняво до пепеляворусо е перфектната основа за направа на ненатрапчиви кичури с един-два тона по-тъмни или по-светли от основния цвят. Те ще омекотят чертите на лицето и мигновено ще придадат на прическата ви модерен акцент. Разкрасете кестенявите коси с кремави, златисти, медни или карамелени оттенъци. Актуално за сезона е нанасянето им в предната част на косата, около контура на лицето, като мигновено ще озарят погледа. Друг вариант е нанасянето им само по дължината на косата, като видимо подчертават контраста на по-тъмните корени. За русокосите препоръчваме избора на пепеляви, златисти, бронзови или сивкави кичури. Носете косата си на едри романтични вълни, които хармонично ще слеят цветовете в косата ви. Бихте могли и да я изправете от корените до върховете до блясък, за да подчертаете ефекта на преливащите се цветове от кичурите и да внесете неустоим чар.

Цветова динамика

За екстравагантните и динамични дами, които обичат да експериментират редовно с визията си и не се страхуват да бъдат иновативни и различни, предлагаме нанасянето на ярки, контрастиращи с основния цвят на косата кичури. Този тип прическа е по-подходяща за къси до средно дълги прави или чупливи коси и каре с асиметричен или страничен бретон. Нестандартните кичури придават динамика и артистизъм на фризурата и внасят лек футуристичен елемент. Ако сте заложили на платиненорусото, нанесете кичури в бледорозово или светлосиньо. Те могат да бъдат разположени по дължината на бретона. Върху драматично черните коси, нанесете лилаво или оранжево. Придайте закачлива нотка на традиционното кафяво с огнени багри в наситено червено, намиращи се по краищата на косата или върху един или два едри кичура в основата на скалпа.

Автор: Илона Исаева

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here